Thuis

Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd certificaten
China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Uw de dienstpersoneel is zeer professioneel, kan onze behoeften volledig begrijpen, en bevindt zich in het perspectief van ons bedrijf, dank!

—— Sam

In de woeste markt, Co. van het de Machinesmateriaal van Guangzhou Kinglebon, is Ltd sterker en sterker. Wij wensen dit Kinglebon opgemaakt nieuwe bescheiden zal.

—— Osar

Oude vriend met Kinglebon-Delen, hebben wij coopreate meer dan 10 jaar, niet alleen zaken maar ook vrienden. De professionele beste diensten.

—— Franky

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Drie Grote Fabrieken

   

  1)   Opgericht in 2007, is Co. van de MACHINESdelen van ZHEJIANG LEFENG, Ltd een grote onderneming gespecialiseerd in het onderzoeken van, het ontwikkelen van, het produceren van en het verkopen van een grote waaier van filterproducten, die AIR FILTER, BRANDSTOFfilter en OLIEfilter van BOUWmachines omvatten, ZWARE VOERTUIGEN, LANDBOUWmachines, VRACHTWAGENS, AUTOauto's, worden de SCHEPEN en de GENERATORreeksen enz. ZHEJIANG LIFENG gevestigd in de grootste de productiebasis van de metaalindustrie in de Stad van China Longquan, Zhejiang-behandelt de Provincie, het meer dan 31.968 vierkante meters.

    LEFENG heeft heel wat geavanceerd het produceren en controlemateriaal ingevoerd. Bovenal, slagen wij in het onderzoeken en de producerende overvloed van nieuwe producten werkt met ZHEJIANG-UNIVERSITEIT samen. In 2012, hebben wij ondernamen Toortsplan van nationaal niveau en proefproductie van nieuwe producten van Zhejiang-Provincie. Nu, hebben wij met succes aanwinst 5 nationaal octrooi voor uitvinding en octrooi 6 voor gebruiksmodellen. Ondertussen, heeft het bedrijf met Amerikaanse HV Company samengewerkt om de kwaliteit van Merk LEFONG ervoor te zorgen is beter dan andere filterbedrijf goed-kent.

  Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  2)   Co. van de Zhejiangkst Auto Elektrische die Motor, Ltd in de Provincie van China Zhejiang, Lishui-de Streek van Stadsshuige in Chengda-Straat Nr 8 wordt gevestigd. Behandelt een gebied van ongeveer 10000 vierkante meters, het bestaande personeel van meer dan 100 mensen, met inbegrip van ingenieurs 6 mensen, allerlei technisch personeel meer dan 20 mensen.

       Het bedrijf specialiseert zich in zware voertuigen, techniekmachines productie, aanzetgenerator. Hoofdzakelijk van toepassing op KOMATSU, Hitachi, Voerman, Daewoo, Hyundai, Isuzu, Kobelco, Mitsubishi-modellen. De productvereisten om het internationale geavanceerde niveau, de meerderheid van de uitvoer naar Europa, de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en andere landen en regio's te bereiken, is maar het eerste binnenlandse zware verkoopvolume van het machinesvoertuig geworden.

       Het bedrijf bezit van boven tot onder strikt met een beheersteam van uitstekende kwaliteit, de achtervolging van efficiënt besturingssysteem, het bedrijf van elke vervangstukken, elk proces, afhankelijk van de kwaliteit van producten voor de ondernemingsontwikkeling. Op basis van originele IS09001: de kwaliteitssysteem van 2000, in strikte overeenstemming met de ISO/TS16949-normen van het kwaliteitssysteem voor de automobielindustrie om de diverse de productie en het beheersprocessen van het bedrijf te leiden.

  Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  3)   De FILTERco. van ZHEJIANG SANTIAN, Ltd is een gespecialiseerde ontwikkeling, productie, verkoop van de producten van de filterreeks van grote ondernemingen, ook is een lid van van de bustionmotor van Com van China de interne Tak van de de Verenigingsfilter, gaat het bedrijf hoofdzakelijk binnen voor productie en ontwikkeling allerlei lucht, brandstof, oliefilters voor bouwmachines, zware voertuigen, landbouwmachines, vrachtwagen, auto, schip en techniekmachine enz.

        Het bedrijf werd gevestigd op jaren '90 en de dekking op gebied van 20.000 vierkante meters.it heeft importtant reeks van pro-groep van productie met geavanceerd technisch team, en de zeer professionele dienst. Onze producten maakten na Kwaliteitsbeheersysteem Standaardiso9001: 2000 en ISO/TS16949: 2002.The de producten hebben uitgevoerd naar euro-Amerika van Zuidoost-Azië, en verkoop naar elk van ons land. Onze producten hangen van uitstekende kwaliteit, reaonable prijs, de beste dienst af, krijgen goede feedbackformulierklanten.

           Co. van de de Airconditioningscompressor van Zhejiansantian is Autodie, Ltd in 2009 wordt gevestigd, etc. een dochteronderneming van de Santian-Groep, gespecialiseerd in R&D-manfacture, distributie en de dienst van de autoairconditioningscompressor, met inbegrip van zijn cilinderlichaam, planeetdrager, belangrijkste as, swash plaat, voor en rugdekking, de lentezuiger, die allen op basis van originele IS09001: de kwaliteitssysteem van 2000, en in strikte overeenstemming met het ISO/TS16949-kwaliteitssysteem.

  Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Kinglebon keurt een origineel materiaalfabrikant, of OEM goed. 

   

  Wij vervaardigden oorspronkelijk machninerydelen;

  Wij designe en builde een product volgens de eigen specificaties van onze cliënten

  Wij kunnen de merknaam van uw bedrijf aanzetten. 

Contactgegevens
Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Apple Li

Tel.: +86 18244902808

Fax: 86-20-32233466

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)