Thuis

Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

    De Machinesdelen Limitd van Guangzhoukinglebon behoort tot STAL-Groep, behalve het bedrijf van graafwerktuigvervangstukken, hebben wij weinig fabriek voor graafwerktuigfilters, graafwerktuigalternator & Aanzet, graafwerktuigcompressor & autocompressoren.

 

    Opgericht in Zhejiang in 1995, is Co. van het de MACHINESmateriaal van GUANGZHOU KINGLEBON, Ltd een grote verwerkende onderneming die in de delen van techniekmachines en componenten wordt gespecialiseerd en wordt gediversifieerd, die ontwikkeling, productie, binnenlandse en buitenlandse handel, agenten combineert, en de diensten als geheel plaatsen.

    De punten Kinglebon is gespecialiseerd in toebehoren van het dekkings de ontelbare werkende graafwerktuig, zoals allerlei Filters, Alternators, Aanzetten, Waterpompen, Cilinderblokken/Hoofden, Oliedekking, Oliekoelers, Olieseparators, het Stappen Motoren, Zuigers & Zuigerveren, Voeringen, Ontstekingsschakelaars, Nokkenassen, Trapassen, Leiding & bedriegen Staaflagers, Solenoïdekleppen, Kurksolenoïden, Toestelpompen, Ventilatorbladen, Thermostaten en Slang, die als vervanging voor KOMATSU, CATERPILLAR, HITACHI, SUMITOMO, KOBELCO, VOLVO, KATO, DAEWOO, HYUNDAI, CATSHC, JCB etc. dient.

 

    Met meer dan 22-jaar snelle ontwikkelende geschiedenissen, is Kinglebon reeds een bekende fabrikant en een leverancier van het machinesmateriaal in China geworden, dat van hoge reputaties in zware machines en andere industrieel, vooral in graafwerktuigmateriaal geniet.

   Er zijn drie Grote Fabrieken: De OLIEfilter&compressor Co. van ZHEJIANG SANTIAN, Ltd, Co. van de MACHINESdelen van ZHEJIANG LEFONG, Ltd, AUTO de ELEKTRISCHE MOTORco. van ZHEJIANG KWIKSTART, Ltd, dat respectievelijk aandacht aan R&D-productie van compressor&filter, filter, starter&alternator concentreert, die merken van LEBON, HANDELING, STAL, LEFONG, KST bezit. Onder hen, is LEBON beroeps in machinesdelen, en HANDELT is professioneel in verpakkingspunten om de behoefte van alle cliënten te verzorgen.

   Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Internationale de Machinesdelen van Guangzhou Huadu Uitwisselend Basis, en zijn Afdeling van de vreemdelingshandel ligt in Tianhe, een ander commercieel benadrukt district van Guangzhou.

   Met meer dan 80.000 vierkante meter-fabrieken totale oppervlakte worden veel meer dan 70.000 vierkante meters, het pakhuisgebied over 10.000, het bureaugebied meer dan 2000, zaal 800 van de luxetentoonstelling of zo, Kinglebon als grootste onderneming die in Internationale de Machinesdelen van Guangdong Basis uitwisselt onderscheiden, voortdurend houdend bij het introduceren van uitstekende grondstoffen, hoog-efficiënte productietechniek, gevorderde testuitrusting, en deskundigen om de hoge technologische toebehoren van inhoudsmachines aan de wereld aan te bieden.

    Hebbend een goede verhouding met de Delen van de Bouwmachines van China is vereniging-Onze leider nu zijn voorzitter, ontwikkelt Kinglebon zich nu sneller met de strikte supervisie van de Productkwaliteit. Het is enthousiast in de deelnemende al binnenlandse en buitenlandse handel toont in Guangzhou, Peking, Shanghai, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, enz.

    Wat meer, heeft Kinglebon is ISO9001 bereikt: de certificatie van 2000 en ISO/TS16949-. Zijn producten is de fabriek/het bureau gewaarborgde test van 100% vóór verzending; Bovendien, het heeft een comfortabelere en aangename het kopen ervaring gerealiseerd, die de de naverkoopdienst aanbiedt van OEM/superior één-stop&.

 

    Gezien al dat vermelde superioriteit, houdt Kinglebon het geloof van „Opperste Kwaliteit en Befaamde Wereld“, strevend naar elke kans om alle vrienden van allebei voor de win-win samenwerking in binnen- en buitenland te ontmoeten. Wij hopen oprecht om samenwerking op lange termijn met iedereen op basis van wederzijds voordeel en gemeenschappelijke ontwikkeling te hebben.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 1995, het hoofdkantoor van Co. van het de MACHINESmateriaal van GUANGZHOU KINGLEBON, werd Ltd opgericht in Zhejiang, als een grote specialisatie en diversificatiedelen van techniekmachines en componenten vervaardigend onderneming.

ER ZIJN DRIE GROTE FABRIEKEN (CO. VAN ZHEJIANG SANTIAN, LTD, CO. VAN DE MACHINESdelen VAN ZHEJIANG LEFONG, LTD, AUTO DE ELEKTRISCHE MOTORco., LTD VAN ZHEJIANG KWIKSTART) IN ZHEJIANG.

 

 

1). Opgericht in Zhejian 1995, is de FILTERco. van ZHEJIANG SANTIAN, Ltd niet alleen een gespecialiseerde ontwikkeling, productie, verkoop van de producten van de filterreeks van grote ondernemingen, maar een lid van van de de Interne Verbrandingsmotorvereniging van China de Filtertak. 

 

Opgezet in 2009, Co. van de de Airconditioningscompressor van Zhejian Santian is Auto, Ltd een dochteronderneming van de Santian-Groep, gespecialiseerd in R&D-manfacture, distributie en de dienst van de autoairconditioningscompressor.

 

2). Opgericht in 2007, wordt Co. van de MACHINESdelen van ZHEJIAN LIFENG, Ltd erkend als een groot ondernemingsberoeps in het onderzoeken van, het ontwikkelen van, het produceren van en het verkopen van een brede waaier van filterproducten.

 

In 2012, ondernam LIFENG Toortsplan van nationaal niveau en de proefproductie van nieuwe producten van Zhejiang-Provincie, bereikte met succes nationaal octrooi 5 voor uitvinding en octrooi 6 voor gebruiksmodellen. 

 

In 2015, werkte LIFENG met Amerikaanse HV Company samen, de kwaliteit van Merk LEFONG is ervoor zorgen beter dan andere filterbedrijf goed-kent.

 

 

3). De opstelling in 2010, ZHEJIAN KST AUTO ELEKTRISCHE MOTORco., Ltd een onderneming is specialiseert zich in zware voertuigen, techniekmachines productie, aanzetgenerator. Hoofdzakelijk van toepassing op KOMATSU, Hitachi, Voerman, Daewoo, Hyundai, Isuzu, Kobelco, Mitsubishi-modellen.

 

In December 2012, AUTO de ELEKTRISCHE MOTORco. van ZHEJIAN KST, werd Ltd toegekend „Lishui-Stad 2012 jaarlijkse die merknaamproducten (industrieproducten), onlangs als gemeentelijke high-tech ondernemingen worden geïdentificeerd.

 

In November 2017, nam KST aan [vijftiende] 2017 „airconditioning deel en de tentoonstelling van de koelingstechnologie“ in Shanghai, die het eerste binnenlandse zware verkoopvolume van het machinesvoertuig worden.

 

 

China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

In 2011.04.13 aan zeventiende, was Kinglebon in CONBUILD 2011, INDONEISA

Tentoonstellingsplaats: Djakarta Internationale Expo.

Tentoonstelling Nr.:  A3-1315

 

In 2011.04.15 aan negentiende, Kinglebon in KARTONmarkt wordt aangesloten bij 2011 die

Tentoonstellingsplaats: Guangzhou Pazhou Internationale Expo

Cabine Nr.:        1.1 C24
 

In 2011.10.18 aan eenentwintigste, ging Kinglebon binnen voor BICES 2011

Tentoonstellingsplaats: Internationaal de Tentoonstellingscentrum van Jiuhua, Peking, China

Tentoonstelling Nr.:  AC23
 

In 2011.10.15 aan negentiende, woonde Kinglebon de 110TH de INVOER EN de UITVOERmarkt bij van CHINA

Tentoonstellingsplaats: Guangzhou Pazhou Internationale Expo
Cabine Nr.:       1.1 K46
 
In 2015.9.22 aan vijfentwintigste, nam Kinglebon aan BICES 2015 van de Bouwmachines van 13de Peking het de Internationale Tentoonstelling & Seminarie deel
Tentoonstellingsplaats: Nieuw Internationaal de Tentoonstellingscentrum van Peking
Cabine Nr.:        W1301
 
Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : LEBON, HANDELING, STAL, LEFONG, KST

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 60-150

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 70% - 80%

Service: OEM/superior one-stop&after-sales service

Guarantee: 100% factory/office test before shipment

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Certificaten China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Certificaten China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Certificaten China Guangzhou Kinglebon Machinery Equipment Co., Ltd Certificaten